Announcement

Epic for Android is live. Get it in the Play Store. We're EpicBrowser on Twitter and on Facebook. Please feel free to also email our Founder directly with issues or questions: alok at hiddenreflex dot com

#1 2013-09-17 06:15:09

epicwinx
Guest

favicons are missing!!

favicons of bookmarked items are missing after every restart. After every restart i have to visit bookmarked websites in order to get favicons and after i exit and restart favicons are lost again.

Offline

#2 2013-10-26 18:18:18

ronad
Guest

Re: favicons are missing!!

The same thing is happening to me.  It is very annoying.  Can this be fixed?

Offline

#3 2013-10-27 11:33:30

sai
Guest

Re: favicons are missing!!

Hi, We are working on this issue, Please give some time, we shall update Epic

Offline

#4 2014-01-24 14:16:14

ronad
Guest

Re: favicons are missing!!

Has this been fixed?   I still cannot get my favourite icons to appear after a restart of epic.

Offline

#5 2014-01-25 08:05:25

sai
Guest

Re: favicons are missing!!

Hi ronad, You shall find it in our next update. We are working rigorously to give next update which is on providing webstore.

Offline

#6 2014-02-04 09:58:27

alok
Administrator

Re: favicons are missing!!

Yes, this should be fixed in an upcoming update!!

Offline

#7 2014-04-22 02:15:54

ronad
Guest

Re: favicons are missing!!

So when is the update coming to fix this?   It's verrrry annoying not to have the icons there.

Offline

#8 2014-05-09 14:22:45

alok
Administrator

Re: favicons are missing!!

Sorry for the delay in supporting this in Windows...the update was launched on 4-24, is it working for you now?  One issue is that imported bookmarks still won't have favicons (sorry about that).

Offline

#9 2015-11-11 23:11:14

studavis
Guest

Re: favicons are missing!!

Has this been fixed, I create a new bookmark, favicon is displayed but it is not saved, is blank when i re-open EPIC. Am I missing something here?

Offline

#10 2015-11-20 16:34:44

enduserme
Guest

Re: favicons are missing!!

This doe not appear to be fixed.
Is there something that needs to be activated or deactivated?

Offline

Board footer